VicaSzeretettel üdvözöllek!

Jánosi Éva vagyok, azaz Vica. Egész életemben vonzott a TITOK, a misztikum, az ezotéria. Kamasz voltam, mikor először jósoltak nekem. Mikor pár évvel később megtörtént az, amit jósoltak, felerősödött bennem a kíváncsiság. Sokat olvastam, vonzottak az ilyen témájú cikkek, könyvek. Az évek során több kártyát is vettem, de igazán nem vettem a fáradtságot, hogy megtanuljam használni is őket. 

Életem egy nagyon nehéz időszakában jósnőhöz fordultam. A kiváncsiság hajtott és az elkeseredettség. Az első pár perc után, amit nála töltöttem, leesett az állam. Olyan pontossággal részletezte az életemet, a családomat, a szeretteimet, mintha ismerne minket, mintha ő is átélte volna mindazt, amit én. Meggyőzött a tudományával.

Legnagyobb megrökönyödésemre azt mondta, hogy nem is érti, hogy miért nem foglalkozok én is jóslással és gyógyítással, mert tudja, hogy van érzékem hozzá. Ez meghatározója lesz a további életemnek.

Előkerestem régi cigánykártyámat, utánaolvastam, mit jelentenek a lapok. Fantasztikus mesterektől is tanulhattam. Próbaképpen egy barátomnak vetettem először. Ezután rendszeresen kérte, hogy jósoljak neki. Csupa jó visszajelzést kaptam másoktól is. Idővel a maradék szkepticizmus is kihalt belőlem. Meggyőződésem, hogy a kártya sosem hazudik!

Legszívesebben cigánykártyát használok, de vetek Tarot és Lenormand kártyával is. Többnyire párkapcsolati kérdésekkel fordulnak hozzám, ez a fő szakterületem, de segítek munkával, anyagiakkal, egészséggel kapcsolatos kérdésekben is. Egy-egy rövid kérdésre szívesen válaszolok itt a web-oldalamon is. Kérdezz bátran!

Ha szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot, írj e-mail-t a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!