Kos

 

Minden Kos jegyűnek egy változásokkal teli évre kell számítania. A Horoszkóp
2020 az évben erősen próbára teszi majd türelmüket és az ellenálló képességüket; ennek a tapasztalatnak köszönhetően azonban csak még bölcsebbé válnak, mint valaha. Ennek a Mars által uralt tüzes jegynek szülöttei fokozott nyomásra számíthatnak mind a munkahelyen, mind a magánéletben.
Az év elején gyengének érezheti magát, de a munka és a magánélet terén minden a régi marad. Úgy érezheti majd, hogy el kell szigetelnie magát ahhoz, hogy átértékelje életútját és az eddigi döntéseit. Ne féljen egy kis időt fordítani Önmagára. A Kos Horoszkóp 2020 az Ön oldalán áll.
2020 tavaszi hónapjai alatt a Kos különösen intenzíven él majd át mindent. Ez lehet áldás és átok is – a jó érzések erősek lesznek, de a rosszak szintúgy; ezért számíthat arra, hogy sokszor túlérzékeny lesz. Ennek eredményeképp nem lesz gondja azzal, hogyan közvetítse gondolatait és érzéseit, és ez problémamentessé teszi az Ön és szerettei között lévő kommunikációt.
A nyár folyamán nehezére esik majd egy helyben maradni. A Horoszkóp 2020 szerint utazás és kaland vár Önre – úgyhogy ne is számítson arra, hogy unatkozni fog. Egy új szerelem is lehet a láthatáron, de vigyázzon, az Uránusz elhelyezkedése a Bikában fordulatokat hozhat a kapcsolatok terén. Épp ezért legyen óvatos és tartsa magát távol. Ha nem bízik ebben az illetőben, akár meg is sérülhet.
Az év második felének eljövetelével, a Kos igencsak elfoglalt lesz. A munka terén sok felelősség hárulhat majd rá, de egy kis türelemmel mindent kezelni tud. Kerülje el a meggondolatlan döntéseket, melyeket később megbánhat. Vágyat érez majd a szellemi növekedésre. Könnyedén magába szívja majd az információkat, így legjobb, ha ezt az időszakot az önismeretre és a személyes fejlődés egyéb formáira fordítja.
A 2020-as egész éves rohanás után úgy érezheti, hogy muszáj elrugaszkodnia a valóságtól. A Szaturnusz a Szűzben való elhelyezkedése miatt szorongás és kétségek járhatják át. Ezért ne habozzon megragadni minden lehetőséget arra, hogy a fantázia világába meneküljön. Azonban a horoszkóp azt tanácsolja, hogy ne hagyjon ki semmilyen esélyt a továbblépésre, csak mert fél szembenézni a valósággal.

 


 Bika

 

A Bika a föld jegyek egyike, így szülöttei általában gyakorlatias, néha materialista szempontból tekintenek a világra. A Bika jegyűek általában nyugodtak, stabilak, és érzelmileg biztosak, főleg a Vénusz dominanciájának köszönhetően. Épp ezért, a Horoszkóp 2020 által előidézett események leginkább az érzelmeikben tükröződnek majd.
A Bika a már 2020-as év első hónapjaiban hatalmas szellemi erővel fog bírni. Ha bármely célt elég sok ideig tart a szemei előtt, akkor igen hamar előáll egy tervvel, mely egyenesen ehhez a célhoz vezet. De ez rengeteg kitartást igényel. Vigyázzon, nehogy a munkája a háttérbe szoruljon, miközben a célok elérésére koncentrál. Akár pénzügyi gondokba is ütközhet.
Az idő felmelegedésével és a tavasz eljövetelével sokkal több figyelmet fordít majd a kapcsolataira. A horoszkóp azt tanácsolja, hogy használja ezt az időszakot arra, hogy átértékeli a szerelmi életét, és meghozza a szükséges változtatásokat. Hogyha Ön és partnere az összeköltözésen, vagy a családalapításon gondolkodnak, akkor ez az ideális alkalom, hogy megtegyék ez ehhez szükséges lépéseket.
Minden Bika imádja a nyári hónapokat. A munka területén ekkor az élete viszonylag nyugodt lesz, ami rengeteg lehetőséget kínál majd arra, hogy nyaralni menjen, vagy otthon lazítson. Ugyanakkor ügyelnie kell a makacsságára, amikor a környezetével érintkezik. Érthető, hogy élvezi, amikor a dolgok az Ön kedve szerint alakulnak, de ezt nem erőltetheti mindig másokra.
2020 második felében megéri majd a személyes fejlődésre összpontosítani. A horoszkóp várhatóan nagyon kedvező lesz az Ön számára, kifogyhatatlan mennyiségű mentális és fizikai energiához juthat hozzá. Ezt természetesen önismerethez és önképzéshez használhatja fel, mely a munka terén válik hasznossá, de a napi rutinjának felállításához is jól jön majd.
Bár jó egészségnek örvendhet egészében, erre a túlzott stressz vagy a rossz szokások veszélyt jelenthetnek. Próbáljon meg rendszeresen sportolni, és pár alkalommal a héten a zsíros, rántott ételek helyett kerüljön saláta az asztalra. Ettől hamar egészségesebbnek fogja érezni magát, és elméje is kitisztul.


 Ikrek

 

Az Ikrek számára a Horoszkóp 2020 sok váratlan lehetőséget tartogat majd. Ezt nagyra fogja értékelni, hiszen mint minden levegő jegyű, Ön is nyitott az új élményekre. A gyengesége ebben az évben az lehet, hogy gondolatai könnyen elkalandoznak. Emiatt nem tud majd leragadni egynél, és teendőit sokszor nem tudja majd elvégezni. Ez megakadályozhatja abban, hogy karrierje sikeres legyen.
2020 elején nagy valószínűséggel a kapcsolatok, főleg a barátságok megerősítésén lesz a hangsúly. Ez az időszak ideális lesz arra is, hogy a szerelmi életén is elmerengjen. Ha eddig csak szórakozott, és rövidtávú kapcsolatokba bonyolódott, lehet, hogy nem ártana átgondolni a helyzetét. Ha egy hosszútávú kapcsolatban él, akkor biztosan szükségét érzi majd, hogy megkezdje a jövő tervezését.
A tavaszi hónapok alatt az Ikrek rengeteg mindennek örülhet majd. Számtalan új tevékenységre hívó lehetőség nyílik majd meg akárhová megy, amiket Ön rendkívül élvezni fog. Lehet, hogy akár egy külföldi munkalehetőség is vár Önre. Azonban ezt az ajánlatot alaposan gondolja át – mégiscsak egy, hosszú évek alatt felépített életet kéne feladni érte.
2020 nyara a karrierváltozások időszaka lesz. Ha már régóta jár a fejében egy érdekes üzleti terv, a horoszkóp azt tanácsolja, hogy ideje tenni valamit érte, az ideális esetben júniusban, hiszen a csillagok ebben a hónapban kedveznek Önnek. Azonban ne rohanjon bele semmibe, mielőtt még a pénzügyi helyzetét át nem gondolja. Minden bizonnyal nem szeretne bajba kerülni.
Ősszel és télen az Ikrek többnyire pihenni fog. Egy fárasztó évet tudhat majd maga mögött, és boldoggá teszi majd a gondolat, hogy az egész napot ágyban töltse, elrejtőzve a külvilágtól. Ne feledje, nem kell aggódni a lustaság miatt – nem fog kimaradni semmiből. Ha úgy érzi, társaságra van szüksége, inkább a családja felé forduljon. Mivel nem sokat fognak Ön felől hallani az év során, jelenléte egészen biztosan örömet okoz majd nekik.
Emellett pedig a horoszkóp az Ikrek barátságainak megtisztulását látja. Végre felismeri, hogy ki érdemli ki a bizalmát, és csak azokkal ápolja majd a kapcsolatot, akik igazi barátnak bizonyultak.


 Rák

 

A Rák számára a Horoszkóp 2020 egy kicsit hullámvasút-szerűnek tűnhet. Ennek a Hold által uralt víz jegynek szülöttei igencsak érzékenyek, így mindent felfokozottan élnek át. A család nagyon fontos számukra, és a család jelenlétében érzik magukat a legjobban. Mindig próbálnak segíteni szeretteiken, bár néha a cselekedeteik elég kíméletlennek bizonyulnak.
A 2020-as év alatt a Rák a Szaturnusz erős hatását fogja érezni, ami sajnos elég negatív lesz az első pár hónapban. Úgy érzi majd, hogy nincs értelme semminek, amit tesz, és így könnyen depresszióba eshet. Keressen tehát olyan tevékenységeket, amik szórakoztatják, és elterelik ezeket a gondolatokat. A horoszkóp különböző testmozgási formák kipróbálását javasolja, mint a jóga, súlyemelés vagy a torna.
Március elejétől kezdve a kedve sokkal jobbá válik, és, Rák jegyűként, az lesz a legjobb, ha ezt az időszakot a családjával és partnerével való kapcsolatának megerősítésével tölti. Az idő egyre melegszik majd, szóval ideje lesz elővenni a biciklit, vagy beülni a kocsiba és elmenni kirándulni. A munkahelyén semmi meglepő dolog nem várható, így lehetősége lesz pihenni, és élvezni a szeretteivel töltött idő minden pillanatát.
A nyár folyamán a Rák társaságra vágyik majd, úgyhogy a legtöbb idejét a barátaival tölti. A horoszkóp szerint azonban a szerelem lehetősége is ott lesz a levegőben. Talán végre összeszedi a bátorságát ahhoz, hogy kifejezze érzéseit, még akkor is, ha tudja, lehet, hogy azok nem kerülnek viszonzásra. A kapcsolatokban a szexualitás és a szenvedély most felélénkül, így párjához jobban fog vonzódni, mint valaha. Ne féljen felhagyni a közhelyekkel, és szervezzen egy közös romantikus nyaralást.
Az év utolsó hónapjai visszarántják majd Önt a munka örvényébe, amire nem fordított annyi figyelmet az év során. A szellemi teljesítménye viszont ekkor éri el majd a maximumot, és ennek köszönhetően mindenfajta megerőltetés nélkül tud majd dolgozni, problémákat megoldani, és új információkhoz jutni. Azonban ne vigye túlzásba a túlórákat, és az extra műszakokat, különösen ha az a családja elhanyagolásával jár. Ezt Ön is és a szerettei is nagyon sajnálnák.


 Oroszlán

 

Az Oroszlán 2020-as horoszkópja a munkára összpontosít. E tűzjegy szülöttei, akiknek uralkodó csillaga maga a Nap, rendkívül céltudatosak és kitartóak, így nincs olyan kihívás a karrierjük terén, ami megrémisztené őket. Erős kreatív energiával rendelkeznek, amit gyakran arra használnak, hogy a figyelem középpontjába kerüljenek. Szeretik, ha a dolgok az ő kedvük szerint alakulnak, szóval hajlamosak az irányításra, amit a környezetük nem mindig fogad szívesen.
2020 elején, az Oroszlán olyan területeken ütközik majd problémákba, amikre korábban nem számított. Ekkor óvatosnak és diplomatikusnak kell maradnia, és előre át kell gondolni a dolgokat, mind a kapcsolatok, mind a munka tekintetében. Ne féljen megkérni egy barátját, hogy segítsen a tervezésben, és ne feledje, hogy nem kaphat meg mindent azonnal.
Tavasszal a horoszkóp a karrierje felé irányul majd. Mindenhonnan érkeznek az állásajánlatok, és ezek közül néhány azt is megköveteli, hogy külföldre utazzon. Ebben az esetben alaposan át kell gondolnia, hogy vajon megéri-e a lehetőség. Oroszlánként a vezető szerepet részesíti előnyben, így hétköznapi munkásként nem tudna kiteljesedni. Ha jár valami üzleti terv a fejében, akkor ez az idő tökéletes arra, hogy megvalósítsa azt.
A pénzügyi helyzete várhatóan veszélybe kerül 2020 közepén, ami depresszióhoz és szorongáshoz vezethet. Ne feledje viszont, ha képes volt belekerülni ebbe a helyzetbe, akkor meg is fogja találni a kiutat. Fontos, hogy ne essen kétségbe, és ne hagyja, hogy valaki más kezelje a pénzügyeit. Lehet, hogy az illetőnek nincsenek jó szándékai, és az Ön helyzete még rosszabbodhat is.
Ősztől egészen az év végéig a horoszkóp végre a kapcsolatainak kedvez majd. A munkahelyen az Oroszlán megérdemelt békére számíthat, és így rengeteg idő marad családi látogatásokra vagy kirándulásokra. A hosszú távú kapcsolatok nagyon erősek lesznek, így bármilyen akadály kerül is az útba, könnyedén átmegy azon, és továbblép. Különböző sporttevékenységekkel is erősítheti kapcsolatait, mint például a tollaslabda vagy az asztalitenisz.


Szűz

 

A Jupiter és a Szaturnusz elhelyezkedésének köszönhetően a Szűz számára a Horoszkóp 2020 egy magányos időszakot hordoz, elsősorban az év első hónapjaiban. Ennek a föld jegynek szülöttei, amit a Merkúr ural, imádják a rendet és a szervezést. Emiatt nagyon gyakorlatiasak, ami általában sikerhez vezet a karrier terén. Azonban a részletekre való odafigyelésük sokszor meggátolja őket abban, hogy a dolgokat szélesebb szemszögből lássák, és ez gyakran egy akadályt jelent számukra.
Mint említettük, 2020 első hónapjaiban a Szűz szinte teljesen elzárkózik a barátai és családja elől. Úgy érzi majd, hogy nincs körülötte senki, akiben megbízhat, és így valószínűleg órákat tölt majd el negatív érzések elemzésével, ami még inkább csak felerősíti a szenvedését. Ne feledje, hogy elég erős, és képes megváltoztatni a helyzetélt. Elvégre is, senki más nem fogja ezt Ön helyett megtenni.
A tavasz eljövetelével a horoszkópja egyre jobb lesz, és képes lesz újra a legjobbat mutatni Önmagából a körülötte lévő emberek számára. Ha bármi nem működne a családi, baráti, vagy a partnerével való kapcsolata terén, a gondot képes lesz békésen megoldani, és ennek köszönhetően továbblépni. Az előzetes magánynak köszönhetően igazán értékelni fogja a jelenlétüket, így nem hagyja, hogy előítéletei bármilyen formában befolyásolják az újonnan megszerzett harmóniát.
A 2020-as nyár egy hatalmas energiahullámot hoz majd el az Ön számára, amit a legjobb, ha a testi és lelki egészségére fordít majd. A Szűznek nagyszerű lehetősége lesz arra, hogy elkezdjen rendszeresen mozogni, és hogy az étrendjén dolgozzon. Ha nem marad sok szabadideje a munkája mellett, válasszon olyan hatékony tevékenységeket, mint a tabata vagy a magas intenzitású intervallum edzés (HIIT).
Az őszi és téli hónapokban a horoszkóp ismét a karrierjére összpontosít. A képessége, hogy felismerje és kijavítsa akár a legkisebb hibákat, és hogy tökéletesen elvégezzen minden feladatot csodálatot vált ki mind a kollégáiból, mind a feletteseiből, és ez akár fizetésemeléssel is járhat. Azonban egy Szűz sem feledkezhet meg a családjáról vagy a partneréről. Mutassa meg a szeretteinek, hogy törődik velük; hiszen ha nem teszi, korábbi konfliktusok, amik elválasztották Önt tőlük az év elején, újra felbukkanhatnak.


 Mérleg

 

A Mérleg jegy alatt született embereket a Vénusz uralja, ami egy nagyon gyengéd és érzékeny személyiséget ad nekik. Ezt gyakran művészeten keresztül fejezik ki, legyen az tánc, festészet, divat, vagy zene. A Horoszkóp 2020 a Mérleg számára tele lesz pozitív és negatív érzelmi tapasztalással köszönhetően a Szaturnusz Rákban való el helyezkedésének.
2020 első hónapjaiban élményei fokozódnak majd; de ezúttal sajnos a negatív irányba. A Szaturnusz a Bakban állásának hatására kudarc és elutasítás miatt fog aggódni, ami szélsőséges esetben depresszióhoz is vezethet. Ezekben a pillanatokban fontos felismerni, hogy nincs mitől félni, hiszen a hibáink segítenek abban, hogy fejlődjünk és javítsunk mindenen, amit csinálunk.
Tavasszal a Mérleg egy sokkal pozitívabb időszakot tudhat magának. Rengeteg lehetősége lesz arra, hogy megerősítse a családi kapcsolatait, amire nagy szükség lesz. Ebben az időszakban, főleg márciusban, a horoszkóp a szerelemnek is kedvez. Ha eljegyzésen, házasságon, vagy a szerelem kinyilatkoztatásának bármilyen más formáján gondolkodott, itt az idő, hogy megtegye a szükséges lépéseket.
A nyár eljövetelével, a csillagok számos munkalehetőséget, akár előléptetést is tartogat. Most kell a Mérlegnek igazán a karrierjére összpontosítania, és esetleg elgondolkozni azon, hogy befekteti megtakarításait, hogyha úgy érzi. Általában kerüli az elhamarkodott döntéseket, ami egy jó dolog. most viszont ez a magatartás visszafelé is elsülhet. Ezért gondoljon alaposan át minden változtatást, és konzultáljon valakivel, akiben teljes mértékben megbízik.
Szeptembertől az év végéig, a valóság nem lesz olyan fontos az Ön számára. Olyan tevékenységeket helyez majd előre, amibe szívét lelkét beleadja. A horoszkóp azt javasolja, ne kényszerítse bele magát semmibe. Semmi baj nincs azzal, ha csak otthon marad, és elengedi képzeletét, miközben valami kreatív dolgot csinál, ahelyett, hogy barátokkal bulizna.
A 2020-as év során minden bizonnyal lesznek olyan pillanatok, amikor úgy érzi majd, hogy egyáltalán nem tudja kezelni érzéseit. Ne feledje azonban, hogy ezeket megelőzheti olyan tevékenységekkel, mint a jóga vagy a meditáció.


 Skorpió

 

A Szaturnusz erős befolyása miatt a Skorpióra vonatkozó Horoszkóp 2020 egy hullámvasútra hasonlít majd – folyamatosan fel és le mozog. A Mars által uralt víz elem szülöttjei nagyon különbözhetnek egymástól, ami azt jelentheti, hogy a legkedvesebb, de a legidegesítőbb emberek is köztük vannak. Ami a legtöbbjükben közös, az az erős akarat és a világos elképzelés arról, hogy mit is szeretnének.
Januártól márciusig a Skorpió nem igazán fogja jól érezni magát senki társaságában, ami a barátaira, partnerére és családjára is vonatkozik. A horizonton nagy változások várhatóak, és velük együtt negatív gondolatok is előjönnek majd, ami miatt a legkisebb felmerülő problémán is felbosszantja magát. Ebben az időszakban jobb, ha nem indít vállalkozást, fektet be, vagy vált munkahelyet.
Ahogy a tavasz megérkezik, a helyzet egyre jobbra fordul. Minden problémája eltűnik, és ezáltal az elméje újra kitisztul. A horoszkóp azt tanácsolja, hogy ezt az időszakot személyes, szellemi, vagy akár karrier terén lévő növekedésre használja. Most teljes mértékben bízhat a megérzéseiben, így a legtöbbet ki tudja majd hozni minden lehetőségből. Különösen sikeres lesz, ha csapatban dolgozik, ahol természetes és alkalmas vezető válik Önből.
A nyár ideális alkalom lesz arra, hogy a kapcsolatain dolgozzon, különösen a szerelmi kapcsolatain. Ebben az időszakban a Skorpió és partnere probléma nélkül egyetért majd mindenben, ami felébreszti majd az érzékiséget, ami csak egy jelzésre cárt. A horoszkóp szerint a munkahelyén semmi kellemetlen meglepetés nem várható, úgyhogy ha szeretne, nyugodtan elmehet akár egy romantikus nyaralásra is.
Az ősz és az év vége rendkívül örömteli lesz a szingli Skorpiók számára. Bár kint dermesztően hideg lesz, egy érdekes személy lép majd be az Ön életébe, aki felmelegíti majd a szívét. Ha már egy ideje tetszik Önnek valaki, itt az idő cselekedni. Egész éven át sok erőt és kitartást szerzett, és ha ezt most kihasználja, akár azt a szerelmet is megkaphatja, amiről mindig is álmodozott.


Nyilas

 

A Horoszkóp 2020 minden Nyilas számára tükrözni fogja aktív és önálló természetüket. Ezeket, a Jupiter hatása alatt lévő tűzjegy alatt született embereket általában békés optimistáknak tartják. Úgy gondolják, a jövő semmi mást nem tartogat számukra, mint sikert. Ezért, egy csalódás annyira sokkoló lehet számukra, hogy utálatossá és rendkívül lobbanékonnyá válnak, ami általában még több hibához vezet.
Gyakorlatilag minden Nyilas szeszélyes hangulatváltozásokat tapasztal 2020 elején, ami a partnereikkel való kapcsolataikban fog tükröződni. Hajlamos inkább a szívét, mintsem az eszét követni, így a sok különböző randevú és keserű szakítás nem lesz idegen az Ön számára. Ebben az időben igyekezzen egy kicsit megfékezni önmagát, nehogy később megbánja az elhamarkodott döntéseket. Hiszen nem csak Önmagát, hanem a körülötte lévő embereket is megbánthatja
Ha már belefáradt az állandó hangulatingadozásokba, örömmel fogadja majd a tavasz eljövetelét. A horoszkóp olyan sok különböző élményt és tevékenységet tartogat, hogy lehetősége sem lesz elfecsérelni idejét. A Nyilas az aktív életmódját a családi és baráti kapcsolatai fejlesztésére használja. Ideális lenne kulturális eseményre ellátogatni, vagy a természetben kirándulni, akár kocsival, biciklivel vagy gyalog.
A nyári hónapok alatt rengeteg kérdés merül majd fel a jövőre, főleg a karrierre vonatkozóan. Még ha nem is szokott hozzá a tervezéshez, és jobban szeret a pillanatnak élni, ez az idő tökéletes arra, hogy átgondolja a jelenlegi helyzetét, és hogy tisztázza, milyen tervei és céljai vannak az elkövetkezendő évekre. Ha a jelenlegi munkája nem megfelelő, a horoszkóp azt tanácsolja, kezdjen el más állás után nézni, amivel boldogabb lehet.
Ősztől a 2020-as év végégig a Nyilas rengeteg álláslehetőségre számíthat. Ha már régóta vár arra, hogy valahol külföldön dolgozhasson, könnyen lehetséges, hogy a csillagok végre meghallják Önt. Azonban ne hagyja, hogy teljesen belefeledkezzen a munkába, hagyjon időt a családjára és a partnerére is. Ha úgy érzi, már így is túl sok teendője van, próbálja meg bevonni őket a saját tevékenységeibe, mint például a sportba.


Bak

 

A Bak jegyűek általában nem legnépszerűbbek az emberek körében, főleg a hideg és komoly természetük miatt. Azonban ők nem szándékosan ilyenek. Egyszerűen csak maguknak valók, akik inkább az életük anyagi aspektusaira koncentrálnak, mintsem a kapcsolataikra. Ez az év túlnyomórészt pozitív lesz számukra, az Uránusz a Bikában való lehelyezkedésének köszönhetően, aminek jóvoltából a Horoszkóp 2020 telis-tele lesz sikerrel a karrier terén.
Azonban ezekre egészen márciusig várnia kell, hiszen 2020 eleje meglehetősen borús lesz az Ön számára. Bakban álló Szaturnusz erős hatása miatt nagy valószínűséggel fél majd az elutasítástól, vagy akár a kudarctól. Ezért a munkahelyén megpróbál majd mindent lazán kezelni, és nem kifejezni túlzottan önmagát. Ugyanez lesz a hozzáállása a partneréhez, mindent megtesz majd, hogy ne térjen el a megszokottól.
A tavasz érkeztével félelmei megszűnnek, és visszatérhet a normális kerékvágásba, különösen a munkahelyi teljesítményét illetően. Az elméje maximálisan fog működni, így szinte mindent nagy erőfeszítés nélkül tud majd véghez vinni. Azonban a horoszkóp azt ajánlja, figyeljen oda a családi helyzetére. Lehetséges, hogy felmerül majd egy nagyobb probléma, mely nehézségeket okozhat ezeknek a kapcsolatoknak a számára.
2020 nyarán a tavasszal befektetett munka eredményei végre megtérülnek. Akár kapott bónusztól vagy fizetésemeléstől, de a pénzügyi helyzete gyorsan javulni fog. Ez az időszak arra is alkalmas lesz, hogy a ház körüli szükséges javításokat elvégezze. Ezen felül pedig a kinti magas hőmérséklet szívét is felolvasztja, és a partneréhez közelebb kerül, mint valaha. Ezt használja ki és élvezze a romantikát.
Az ősz beköszöntével és az év végének közeledtével a Bak, a Merkúr hatására felismeri majd a kommunikáció fontosságát. Ha azon gondolkodott, hogy a szerelmi kapcsolatát egy következő szintre emelje, akkor ezt az időszakot ki kell használni arra, hogy átbeszéli a dolgokat szerelmével. A horoszkóp szerint ítélőképességét befolyásolhatja egy barát vagy egy más harmadik fél véleménye, de ne hagyja, hogy bármiről is lebeszéljék.


Vízöntő

 

Az ez alatt a levegő jegy alatt született emberek két bolygó uralma alatt állnak – Szaturnusz és Uránusz, amik egy nagyon rugalmas, de erős személyiséget adnak nekik. Ritkán haladnak az árral, és gyakran késztetést éreznek, hogy másokon segítsenek. Ez a tulajdonság az egyik oka annak, hogy a Vízöntő 2020-as horoszkópja tele lesz azon kísérletekkel, hogy átvállalják magukra más emberek problémáit
Ez azonban rosszul is elsülhet, különösen 2020 legelső hónapjaiban, mert ebben az időszakban Ön túlságosan gondoskodóvá válik, a Bakban álló Jupiter hatása miatt. Nem mindenki értékeli, ha valaki az útjában áll, függetlenül attól, mennyire jók az Ön szándékai. Beavatkozásaival akár tönkre is tehet kapcsolatokat. Épp ezért a horoszkóp azt tanácsolja, hogy a saját maga dolgával törődjön, és próbálja meg erősíteni barátságait, és szerelmi kapcsolatait azzal, hogy együtt kikapcsolódnak.
A tavaszi hónapokkal a kommunikációs készségei kerülnek majd előtérbe. Karrier szempontjából a Vízöntő jól fog együttműködni csapatban, ahol a beszédkészségei és az egyedülálló szemléletei számos probléma felmerülését akadályozhatják meg. Ezeket az erősségeket a partnerével való kommunikációban is fel fogja használni. A horoszkóp szerint egyes megoldatlan múltbéli konfliktusok is a felszínre kerülhetnek, amiket könnyedén megold majd.
Ha eddig úgy gondolta, hogy a káosz uralja az életét, akkor biztos örömmel hallja, hogy nyáron a Jupiter Szűzben való elhelyezkedése megadja majd számára azokat a szervezéshez szükséges készségeket, amikkel rendbe teheti az életét. Az egyetlen dolog, ami akadályozhatja a Vízöntő fejlődését, az a túlérzékenysége. Azonban egy nyaralás a családdal vagy a párjával, lehetőleg egy addig ismeretlen helyen, eltereli gondolatait a negatív érzésekről.
Az ősz és a tél folyamán a Vízöntő késztetést érez majd a kapcsolatai, különösen a szerelmi kapcsolatai átértékelésére. Ezért a hosszú, jövőre vonatkozó beszélgetéseket nem lehet kikerülni. Érdemes lesz energiát fektetni a munka területére is – egy érdekes lehetőség ütheti fel fejét karrierje előrehaladása érdekében is. Emellett pedig figyeljen a túlzott kiadásokra is, különben elveszítheti minden tartalékát 2020 végére fellépő váratlan kiadások miatt.


 Halak

 

A Halak számára a Horoszkóp 2020 sok olyan lehetőséggel szolgál majd, melyek fokozzák a belső megérzéseit. Ez alatt a vízjegy alatt született emberek, amit a Jupiter és a Neptunusz ural, sokszor döntésképtelenek, a legkisebb dolgokról legyen is szó. A 2020-as év tehát egy fontos időszakot jelenthet számukra, hiszen lehetővé teszi számukra, hogy dolgozzanak ezen a gyengeségen.
Januártól márciusig a Halak egy nagy kreativitás hullámnak örvendhet, amit a Vízöntőben álló Neptunusz hoz el számára. Ez nem csak a szabadidős tevékenységek elvégzésénél és a háztartás vezetésénél lehet hasznos, hanem a munkahelyen is. Különösen jól fog dolgozni csapatban, ahol értékelik majd az Ön gyakorlatias gondolkodását. A szerelmi kapcsolatok többnyire nyugodtak és stabilak lesznek ebben az időszakban.
A tavasz beköszöntével ki kell majd lépnie a fantáziavilágból, és visszatérni a valósághoz. A horoszkópja váratlan pénzügyi problémákat állíthat Ön elé, ami megköveteli a kemény munkát, esetleg a túlórákat is. A tökéletes jutalmat Ön számára a harmonikus kapcsolatai biztosítják majd, különösen a család és a barátok. A szerelmet illetően, a Halakat kisebb fordulatok érhetik, melyeket a Bikában álló Uránusz elhelyezkedése okoz. Azonban nincs olyan probléma, amit ne lehetne megoldani nyílt és őszinte kommunikációval.
2020 nyara nem lesz a Halak legboldogabb időszaka. A Halakban álló Szaturnusz hatására meglehetősén túl érzékennyé válik így akár a legkisebb probléma elég lesz Önnek ahhoz, hogy összeomoljon, mint egy kártyavár. Legalább akkor maradjon egy kicsit kiegyensúlyozottabb, amikor fizikai tevékenységekre összpontosít, mint például a futás vagy a gyaloglás. Próbálja meg bevonni partnerét is, akár egy kétszemélyes, aktív nyaralás keretein belül.
Az év utolsó hónapjaiban a horoszkóp nagy valószínűséggel számos munkalehetőséget kínál. Ha úgy érzi, karrierjét egy másik irányba terelné, akkor most változtathat igazán a helyzeten. A szingli életet tekintve, a csillagok várhatóan elhoznak Önnek egy érdekes személyt, akin megakad majd a szeme. Ha megmutatja neki a valódi önmagát, elképzelhető, hogy ez a rövid távú ismeret komoly kapcsolattá válik.

Forrás: c-phoenix.hu