Kos

 

A 2019-es esztendő horoszkópja számtalan izgalmas élményét ígér a Kos számára. A Kos csillagjegy szülöttei, akinek az uralkodó bolygója a Mars, és leginkább a belső erő, az állhatatosság, valamint az önbizalom jellemzi őket, garantáltan nem fognak unatkozni ebben a periódusban. A kvalitásaikat elsősorban a karrierjük építése terén fogják tudni kamatoztatni, így képesek lesznek elérni a korábban kitűzött céljaikat. A csillagok állása a magánélet terén túlnyomórészt harmóniát ígér számukra.
A 2019-es esztendő kezdetén a Kos erős vágyat fog érezni, hogy kiálljon azon dolgok mellett, amelyekben hisz. Mindezt a Mars bolygó erős hatásának köszönhetően fogja véghezvinni. Kétségtelen, hogy ez az időszak egy rendkívül aktív periódus lesz az ön életében, amely során kifejezetten kellemetlenül fogja érinteni, ha valaki vagy valami visszatartja. A munkahelyén ki fog tűnni a kollégái közül, és a kitartása, illetve a szorgalma nem kerüli majd el a feljebbvalói figyelmét. Ami az kapcsolatokat illeti, azok kissé visszafogottak lesznek ugyan, de ettől függetlenül a harmónia fogja jellemezni őket. Ebben az időszakban ne számítson nagyobb volumenű eseményekre.
A horoszkóp szerint tavasszal egy nyugodt, eseménytelen időszak vár önre, ami különös igaz lesz a karrierje esetében. A kezdeti lelkesedése alábbhagy ugyan, de még így is képes lesz tartani a lépést a munkatársaival, aminek köszönhetően nem lóg majd ki a sorból. Ebben a periódusban a Kosnak érdemes az élet egyéb területeire helyeznie a hangsúlyt. A családi körében például olyan jelentősebb események várhatók, amelyek erősen ajánlott részt vennie.
2019 nyara egy kimondottan mozgalmas időszaknak ígérkezik. A horoszkóp szerint ebben a periódusban a Kos életére jelentős befolyásoló hatással lesz a Vénusz planéta. Emiatt folyamatosan keresni fogja a másik nem képviselőinek társaságát, akinek az ön iránt tanúsított érdeklődése határtalan örömmel fogja eltölteni. Ez az időszak a szingliként élő Kos csillagjegyűek számára temérdek kalandot, és számtalan izgalmas, új élményt tartogat. A júliusban szövődő intim kapcsolatok esetében jó esély van rá, hogy idővel tartóssá váljanak. A munkahelyén meglehetősen hektikus lesz a nyár során, mivel különféle problémákkal kell majd megbirkóznia. Szerencsére a Kost keményebben fából faragták annál, hogy megrettenjen egy kis kihívástól, ezért lelkesen veti bele magát a munkába, és leküzdi az akadályokat.
A horoszkóp szerint az ősz beköszöntével a Bika csillagképben álló Merkúr lesz a legerősebb hatással önre. Bármilyen élethelyzetben képes lesz megőrizni a higgadtságát és a belső nyugalmát. A kedvező csillagállásnak köszönhetően, amely révén türelmes és kitartó is lesz bármilyen feladatok könnyen megold majd. A tartós párkapcsolatok ebben a periódusban fantasztikusan jól fognak alakulni.
2019 végének közeledtével a Kos esetében a karrierépítés némileg háttérbe szorul, és az emberi kapcsolataira fog nagyobb figyelmet szentelni. Az egyedülállók előtt számos remek alkalom nyílik majd ebben az időszakban arra, hogy megismerkedhessenek a lelki társukkal. Szánjon némi időt a barátira is, mozduljon ki, és menjen el szórakozni esténként, ha teheti. A kapcsolata a családtagjaival nyugodt és kiegyensúlyozott lesz, így semmi sem gátolhatja majd meg, hogy a szerettei körében kellemesen eltölthesse a karácsonyi időszakot.

 


 Bika

 

A Bika jegyűek uralkodó bolygója a Vénusz planéta. A Bika csillagjegy szülöttei általában materialista beállítottságúak, rendkívül kitartók, és ambiciózusak. Ugyanakkor kifejezetten kíváncsi emberek is, akik minden alkalmat megragadnak az új élmények szerzésére, és képesek a teljes mélységükben megélni a saját érzelmeiket. A csillagok állásának figyelembevételével, a 2019-es esztendő horoszkópja szerint a Bika jegy szülöttei elsősorban a magánéletükre fogják helyezni a fő hangsúlyt ebben az évben, és jó az esélye annak, hogy átélhetik a bennük élő vágyaik tökéletes beteljesülését. Ugyanakkor fontos, hogy a karrierjüket se hanyagolják el ebben a periódusban.
A Rák csillagképben elhelyezkedő Merkúr planéta erős hatásának következtében a Bika olthatatlan vágyat fog érezni az új ismeretek elsajátítására, és tudásszintjének növelésére. Emellett szívesen fog kipróbálni minden olyan dolgot, ami új élményeket hozhat a számára. Ugyanakkor örömmel fogja eltölteni, ha megoszthatja az élményeit, és az új tapasztalatait a környezetében élőkkel. Éppen ezért 2019 januárjában mindenféleképpen egy olyan személyt akar majd maga mellett tudni, akiben megbízhat, és bármit meg is beszélhet vele.
A Bika csillagjegyűek ebben az évben a tavasz során a karrierjükre fognak koncentrálni. Örömmel fogja önt eltölteni, ha összemérheti másokkal a tudását a munkáját érintő összes lehetséges területen. Az a tudat, hogy sokkal jobban képes teljesíteni, mint a kollégái, tökéletes elégedettséggel tölti majd el ezidőtájt. A horoszkóp viszont azt tanácsolja önnek, hogy ne vesse el a sulykot, és próbáljon meg azért toleránsan is viselkedni. Meglehet, hogy majd egy-két, a környezetében lévő kételkedni kezd önben. Ezt ne vegye félvállról, és ne hagyja magát elvakítani a büszkesége által.
2019 nyarának megérkeztével a Bika jegy szülöttei az Oroszlán csillagképben elhelyezkedő Merkúr planéta erős hatását fogják érzékelni magukon. Ezidőtájt határtalan mennyiségű fizikális energiának lesz birtokában, amit remekül felhasználhat például a sportolás terén - még akkor is, ha csak amatőr szinten űz egy adott sportot. Ez az időszak kiváló lesz arra, hogy ismét formába lendüljön. Az önt körülvevő, pozitív kisugárzású aurája révén potenciális partnereket is képes lesz bevonzania az életébe. Ha választásra kerül sor, akkor a horoszkóp ajánlata szerint inkább a szívére, mintsem az eszére lesz majd érdemes hallgatnia.
2019 ősze, a korábbi hónapokhoz képest egy sokkal nyugodtabb időszakot hoz el az ön életébe. A párkapcsolatát és a baráti kapcsolatait is a tökéletes harmónia és a szeretet térnyerése fogja jellemezni. Nem kell majd semmiféle hátsó szándék, vagy egyéb negatív motiváció miatt aggódnia. Ami a karrierje alakulását illet, ebben a periódusban jó esélye nyílik arra, hogy komoly változásokat eszközöljön. Viszont ennek eléréséhez a szabadideje egy részét is fel kell majd áldoznia. Fontos azonban, hogy ne stresszelje túl magát, mivel az komoly egészségügyi problémákat okozhat, amit ebben az időszakban a Bika csillagjegyűek nemigen tudnak majd elkerülni.
Az év végének közeledtével végre az élet szinte minden területén révbe ér majd. az év egész folyamán keményen dolgozott, ezért most itt az ideje, hogy learassa a kemény munkája jól megérdemelt gyümölcseit. A horoszkóp szerint a Bikára ezidőtájt egy kimondottan intellektuálisan számító periódus vár. A szabadideje jelentős részét elmélkedéssel, a közelmúltbéli események kiértékelésével, és önfejlesztéssel fogja eltölteni. A családján belül néhány kisebb nézeteltérés adódhat, de a rendezésükhöz elég lesz az is, ha megbeszélik egymással a problémákat.


 Ikrek

 

A csillagok állását figyelembe véve, a horoszkóp szerint a 2019-es esztendő kimondott jól fog alakulni az Ikrek csillagjegyűek esetében. A magánéletük és a munkájuk terén is komoly sikereket fognak elérni. Természetesen a sikert azért ki is kell majd érdemelniük, hiszen semmit nem adnak ingyen, de az élet már csak ilyen. Az Ikrek csillagjegyűek, akiknek az uralkodó bolygójuk a Merkúr, bármilyen akadállyal képesek megküzdeni, amit csak a sors az útjukba állít. Számos kiváló tulajdonsággal bírnak, amelyek között a tudás megszerzése, és az új ismeretek elsajátítása utáni vágy is helyet kap. Emellett kitűnő kommunikációs készséggel is rendelkeznek, és ráadásul még a humorok is jó.
A 2019-es esztendő kezdetén az Ikrek jegyében születettek a Vénusz bolygó rendkívül erős befolyásoló hatása miatt fokozott figyelmet fognak szentelni az emberi kapcsolataikra. Ebben a periódusban rendkívül könnyen képes lesz tökéletes harmóniát teremteni a környezetében, és mindenkivel nagyon barátságosan fog viselkedni. Ráadásul a pozitív viselkedését, és a kiváló hozzáállását még a munkahelyén is kamatoztathatja, ugyanis a horoszkóp szerint jó esélye lesz az előrelépésre.
A 2019-es esztendő kezdetén az Ikrek jegyében születettek a Vénusz bolygó rendkívül erős befolyásoló hatása miatt fokozott figyelmet fognak szentelni az emberi kapcsolataikra. Ebben a periódusban rendkívül könnyen képes lesz tökéletes harmóniát teremteni a környezetében, és mindenkivel nagyon barátságosan fog viselkedni. Ráadásul a pozitív viselkedését, és a kiváló hozzáállását még a munkahelyén is kamatoztathatja, ugyanis a horoszkóp szerint jó esélye lesz az előrelépésre.
A nyár beköszöntével és a hőmérséklet növekedtével mindannyian a Merkúr erős hatása alá fogunk kerülni, aminek köszönhetően jól vág majd az eszünk, és kiválóak lesznek a kommunikációs készségeinek. A horoszkóp azt ajánlja önnek, hogy mindezen előnyöket ne csak a munkahelyén, hanem a magánéletében is használja ki. Ebbe a periódusban rendkívül jó lesz a meggyőző képessége, ezért, ha régóta álmodozik egy mély, romantikus kapcsolatról, akkor ez az időszak ideális lesz a "jég megtörésére".
2019 ősze egy gyengéd és érzelmekben gazdag periódus lesz az Ikrek számára. Ekkortájt leginkább a családtagjai körében érzi majd magát a legjobban. Míg máskor minden, ami új és izgalmas, vonzani szokta önt, viszont most pont hogy az ellenkezőjét fogja tapasztalni magán. Novemberben a Mérleg csillagképben elhelyezkedő Merkúr planéta hatását fogja érezni, ezért rendkívül fontos lesz önnek az igazságosság, és az őszinteség ebben a periódusban. Nem lesz képes tolerálni az igazságtalanságot, ezért, ha valakinek a környezetében segítségre lesz szüksége, az biztos, hogy számíthat majd ön támogatására. Ez a gesztusa a későbbikben ezerszeresen megtérül majd.
A horoszkóp szerint az év vége a szeretet jegyében fog eltelni. A csillagok állása kifejezetten kedvező lesz a tartós párkapcsolatoknak, így azok rendkívül harmonikusan fognak alakulni, és megerősödnek a partnerek közötti kötelékek. Ha szeretné megtenni a következő lépését a kapcsolatában, akkor ez az időszak ideális lesz erre. Jó hír, hogy még a szingliként élők számára is jól fog alakulni az év vége, mivel nagyon könnye magukra tudják majd vonni az ellenkező nem képviselőinek figyelmét. Egy-két kisebb munkahelyi probléma ugyan beárnyékolhatja ezt az időszakot, viszont a remek természetének, és a jó hangulatának köszönhetően az Ikrek gyorsan és könnyen megbirkózik mindegyikkel.


 Rák

 

A 2019-es év eleje a horoszkóp szerint a Rák csillagjegyűek számára egy kifejezetten mozgalmas időszak lesz. Az év második felében viszont egy békés, nyugodt, pozitív energiákkal áthatott periódus vár rájuk. A Rák jegyében születettek, akinek vezérlő planétája a Hold mindannyian rendkívül érzékeny emberek. Éppen ezért nem is csoda, hogy az életükben bekövetkező események mindig szoros összefüggésben állnak az emberi kapcsolataikkal. Ugyanakkor számos kiváló kvalitással bírnak, mint például az élénk képzelőerő, és a mások iránti felelősségvállalás képessége, viszont időnként erőt vesz rajtuk a mélabús hangulat, amitől befelé fordulóvá válnak.
A 2019-es esztendő januárja bővelkedni fog az izgalmas eseményekben. Az ezidőtájt a Skorpió csillagképben lehelyezkedő Vénusz planéta jelentős mértékű hatással lesz az életének történéseire. A Rákot ez a bolygóállás elsősorban arra fogja késztetni, hogy új, rejtélyes dolgok után kutasson, ráadásul a tiltott gyümölcs megszerzése iránt is olthatatlan vágyat fog érezni. Az érzelmek alakulása tekintetében ez egy rendkívül intenzív periódus lesz, és könnyen meglehet, hogy azon kapja magát, hogy egyszerűen képtelen ellenállni az önben szunnyadó belső késztetéseknek. Extrém esetekben mindez akár hűtlenséghez is vezethet. Másrészt viszont ez a bolygóállás kifejezetten kedvező hatást fog gyakorolni a karrierje alakulására, ugyanis bármilyen feladattal könnyen megbirkózik majd.
Az időjárás jobbra fordultával, és a tavasz beköszöntével fontos lesz, hogy a karrierjére szentelje a figyelmét. Ebben az időszakban még egy aprócska hiba is elegendő lesz ahhoz, hogy valamilyen fontos dolog elkerülje a figyelmét, illetve, hogy komolyabb hibát vétsen. A horoszkóp azt tanácsolja önnek, hogy ne engedje, hogy bármi elvonja a figyelmét a munkájától, beleértve a magánéletének eseményeit, történéseit is.
A 2019-es esztendő közepe táján végre jobbra fordulnak majd a dolgok. A Rák csillagjegyűeknek nem lesznek munkahelyi problémáik, és számos alkalmuk nyílik arra is, hogy bebizonyítsák a feljebbvalóiknak, hogy szó szerint nélkülözhetetlenek a cég számára. Június vége felé az egyedül élő Rák jegyűek életében megjelenhet az igaz szerelem is. A csillagok állása ebben a periódusban kifejezetten kedvező lesz a magánélet szempontjából.
Az ősz beköszöntével a Rák csillagjegy szülöttei az Oroszlán csillagképben álló Hold erős hatása alá kerülnek. Az így nyert többletenergia arra fogja késztetni, hogy megkettőzze az erőfeszítéseit a munkahelyén, és olyan döntéseket hoz meg, melyekre később majd büszkén tekint vissza. Ha tartós párkapcsolatban él, akkor ne féljen kezdeményező módon fellépni, mivel csakis így léphetnek a partnerével a következő szintre.
A horoszkóp szerint a 2019-es esztendő vége szinten minden tekintetben egy csodás periódus lesz az ön életében. Végre valahára arra is lesz elegendő ideje, hogy önmagával foglalkozzon, így például fejlesztheti a fizikai kondícióját is. A sportolás révén nyugalomra lel, és búcsút inthet az életét megnehezítő munkahelyi stressznek is. Az immunrendszere is remek lesz ezidőtájt, így még a csípős, hideg időjárás ellenére sem kell félnie a fertőzésektől. Ugyanakkor viszont fontos, hogy kellő időt szánjon ebben az időszakban a családtagjaira is. Könnyen megeshet, hogy az egyik szerettének az ön segítségére lesz szüksége. A horoszkóp szerint mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy ne veszítse el ennek a személynek az önbe vetett bizalmát. Ellenkező esetben ugyanis, mindez visszahathat önre.


 Oroszlán

 

Az Oroszlán csillagjegyűek a horoszkóp szerint a 2019-es esztendőben igen sok izgalmas, érdekes eseményre számíthatnak a magánéletük, és a karrierjük esetében is. Az Oroszlán jegyében születettek életét naprendszerűnk elsöprő erejű központi objektuma a Nap uralja. Ennek köszönhetően bármikor képesek latba vetni minden tudásukat annak érdekében, hogy elérjék a karrierbeli céljaikat. Rendkívül kreativitás birtokában vannak, és a belső képességeik lehetővé teszik, hogy másokat is irányítsanak. Emellett magabiztosak, bátrak, és a mások irányába mutatott nyitottság jellemzi őket. Ugyanakkor időként híján vannak a kellő tapintatnak.
A 2019-es év eleje nem lesz egy könnyed sétagalopp az Oroszlánnak. A bolygók elhelyezkedése meglehetősen negatív hatású lesz számára, ami legfőképpen a karrierje terén lesz érzékelhető. Úgy fogja érezni, hogy híján van a kellő ambíciónak. Másrészt viszont a magánélet terén nem lesznek különösebb gondjai. A tartós párkapcsolatban élő Oroszlán jegyűeknek lehetőségük nyílik rá, hogy megtegyék a következő lépését, és egy magasabb szintre emeljék a kapcsolatukat.
A horoszkóp szerint a korábbi hektikus periódus után egy sokkal pozitívabb időszak vár önre. 2019 tavaszának beköszöntével a csillagok állása kedvezően fog alakulni az Oroszlán szempontjából. Az ezidőtájt az Ikrek csillagképben elhelyezkedő Merkúr planéta hatására rendkívül magabiztosan fog viselkedni, amit az életében előforduló viták lerendezése érdekében is jól kihasználhat. Ebben az időszakban bárkit képes lesz meggyőzni az igazáról, és még a legkényelmetlenebb helyzetekből is győztesként kerül ki, ezért a kedvező csillagállás nyújtotta előnyöket érdemes a karrierje építése terén is kamatoztatnia. Most semmi sem állhat az ön útjában, és képes lesz elérni a korábban kitűzött céljait, és mindehhez csupán némi plusz erőfeszítésre lesz szüksége.
2019 nyara az Oroszlán számára egy olyan időszak lesz, amely során a szeretet is komoly szerepet kap, és kellő figyelmet szentelhet a magánéletére, amit korábbi hónapok során kissé kénytelen volt hanyagolni. A horoszkóp szerint még a lelki társa is felbukkanhat az életében, egy nagyszerű új barát, vagy egy potenciális partner képében. A szingliként élők esetében a nyár telis-tele lesz izgalmas élményekkel, és a fülledt nyári éjszakák a flörtölésről, valamint a határtalan szenvedélyről fognak szólni.
Az ősz során az Oroszlán nem lesz képes kivédeni az őt érő stressz hatásait. Korábban kissé vett a tempóból a munkahelyén, ezért most sok mindent be kell majd pótolnia. A folyamatos, túlzott mértékű nyomás hatására meglehet, hogy némileg rosszindulatúvá válik, ami a magánéletére is rányomja majd a bélyegét. Éppen ezért a horoszkóp azt tanácsolja önnek, hogy próbáljon meg ebben az időszakban mindig higgad maradni, és ne hagyja, hogy magával ragadják az érzelmei. Ha nem így tesz, akkor bizony könnyen pórul járhat. A frusztrációtól és a stressztől például sportolás révén is megszabadulhat, ami ráadásul kifejezetten jó hatással lesz a fizikai kondíciójára.
A 2019-es esztendő végének közeledtével az Oroszlán jegy szülöttei a Bak csillagképben álló Vénusz bolygó hatását fogják érzékelni. Ennek köszönhetően nem fél majd felelősséget vállalni az emberi kapcsolataiban, és a múltbéli kudarcokból okulva, sokkal impulzívabb és professzionálisabb lesz a problémák kezelése terén. Mindezt főként azok tudják majd kellő mértékben felhasználni, akik tartós párkapcsolatban élnek. Ami a munkahelyét illeti, tapasztalni fogja, hogy a kollégái és a főnökei sem veszik önt félvállról, és odafigyelnek a javaslataira. Így képes lesz kijavítani a korábban elkövetett hibáit, ismét nyeregben lesz, aminek hála, a környezetében lévők újra felnéznek majd önre.


Szűz

 

A Szűz jegy szülöttei, akinek az uralkodó bolygója a Merkúr rendkívül racionális gondolkodásúak. Szeretik, ha a rend veszi őket körül, mivel így képesek mindent precízen és professzionális módon megoldani. A horoszkóp szerint a 2019-es esztendő egy kifejezetten sikeres periódus lesz a Szűz csillagjegyűek számára. Olyan izgalmas, érdekes eseményeken vehetnek rész - főként a magánéletük terén -, amelyekben az előző év nem igazán bővelkedett. A remek tulajdonságaiknak köszönhetően a Szűz csillagjegyűek komoly sikereket érhetnek el ebben az esztendőben a karrierjük terén is.
A 2019-es év kezdetén a Szűz jegy szülötteit a nagymértékű belső erő, és a küzdőszellem térnyerése fogja jellemezni. Ez elsősorban a Merkúr planéta számukra kedvező elhelyezkedésének lesz betudható. Ezen időszak során könnyen kitűnhet a kollégái közül a gyors döntések meghozatala, és a vezető képességei latba vetése révén. Ha szeretne előrelépést elérni a karrierje terén, akkor ennek pont most lesz itt az ideje. Ebben a periódusban a magánélete terén a szeretetben sem fog hiány szenvedni.
A tavaszi hónapok a magánélete terén pozitív változásokat hoznak majd. A horoszkóp szerint egy nagy jelentőségű, boldog családi esemény bekövetkeztére is számíthat. Ugyanakkor az élet meglehetősen felgyorsul majd ön körül, ami diszkomfort érzettel töltheti el. Ezidőtájt érdemes lesz az ön által jól ismert dolgokhoz ragaszkodnia. Ez a periódus egy kimondottan kedvező időszak lesz a tartós párkapcsolatban élő Szűz jegyűek számára. Nem lesz híján a kezdeményező készségnek, és könnyen képes lesz kimutatni a partner iránti érzelmeit, aminek köszönhetően megerősödik a kettejük közötti kötelék.
A 2019-es esztendő nyarának beköszöntével a Szűz jegyűek a Rák csillagképben álló Vénusz planéta erős hatása alá kerülnek. Ebből előnye és némi hátrány is származik majd: az érzelmei rendkívül mélyek lesznek, és kifejezetten élvezni fogja ezt a periódust. Az ekkortájt szerzett élmények az élete egészén elkísérik majd, ugyanakkor viszont eléggé sérülékeny is lesz a fokozott érzékenysége miatt. A horoszkóp ezért azt tanácsolja önnek, hogy jó alaposan gondolja meg, hogy kinek tárja ki a szívét. Szerencsére az időszak egész folyamán bármikor számíthat a szerettei támogatására.
Az ősz során a csillagokból nyert többletenergiát érdemes a munkájára, és a gyakorlati ismeretei bővítésére fókuszálnia. Így biztos lehet benne, hogy a fokozott erőfeszítései nem kerülik majd el a felettesei figyelmét. A horoszkóp szerint viszont ebben az időszakban a magánéletbeli kapcsolatai, és a partnere iránt érzett szeretet negatív hatással lelhet önre, amennyiben hagyja, hogy elvonják a figyelmét a feladatairól. Próbálja meg elválasztani a magánéletét a munkájától, ugyanis csakis így érheti el a harmonikus egyensúly állapotát.
A 2019-es esztendő végén a szabadidejét érdemes a szerettei körében eltöltenie, akiknek a társaságában ellazulhat, és kellemesen kikapcsolódhat. A munkahelyén nem lesznek említésre méltó események ebben az időszakban. A problémák elkerüléséhez bőven elengedő lesz, ha tartja a tempót a kollégáival. Ha így tesz, akkor minden energiáját ismét a magánéletére fordíthatja majd. Fontos, hogy ebben az időszakban a Szűz nem féljen kimutatni az érzelmeit az általa szeretett személynek, és ne hagyja, hogy az sors kínálta remek lehetőségek kicsússzanak a kezéből. A hideg idő beköszöntével ne becsülje alá a betegségek megelőzésének jelentőségét, és fordítson kellő figyelmet az egészsége megőrzésére.


 Mérleg

 

Az előző esztendő békés, nyugodt időszakához képest a horoszkóp szerint 2019 egy kifejezetten mozgalmas, eseménydús év lesz a Mérleg csillagjegyűek számára. Kiválóan fog teljesíteni a munkahelyén, és jelentős magánéletbeli sikerek elé is néz. Ugyanakkor viszont nem csupán pozitív, hanem negatív tapasztalatok is szert tesz majd, dehát az élet már csak ilyen. A Mérleg jegy szülöttei, akinek az uralkodó bolygója a Vénusz, a képességeiknek köszönhetően könnyen megbirkóznak az élet adta akadályokkal. A Mérleg csillagjegyűek művészi hajlammal is büszkélkedhetnek, de emellett rendkívül intelligensek, őszinték, és egyenesek. Ugyanakkor viszont a túlzott érzékenységük, a komplikáltabb élethelyzetekben hátrányt jelent.
A 2019-es esztendő kezdetén a tél folyamán a Mérleg élete bővelkedni fog a különféle eseményekben. Először is egy olyan lehetőség nyílik meg ön előtt a karrierje terén, amelyek azonnal meg kell ragadnia, ha nem akarja elszalasztani. Ez valószínűleg némi plusz munkával jár majd, de higgye el, hogy a később elért eredmény megéri majd az erőfeszítéseit. Természetesen a döntés csakis önön múlik. A Bika csillagképben elhelyezkedő Merkúr miatt, amelynek hatása főként márciusban lesz érzékelhető erős szexuális vágyat fog érezni magában. Ennek köszönhetően az ön és a párja között parázsló szenvedély ismét fellángolhat.
Az 2019-es év a tavasza, több tekintetben is hasonló lesz az előző periódushoz. Ez az időszak a tartós párkapcsolatok megerősödésével kecsegtet, ezért a horoszkóp szerint ideális lesz azok számára, akik magasabb szintre szeretnének lépni a kapcsolatukban. Tökéletesen egy hullámhosszon lesz a partnerével, így minden téren megértik majd egymást. A munkahelyén is jó esélye lesz arra, hogy elérje egy korábban kitűzött célját.
2019 nyara fordulópontot hozhat el az ön életében. A közvetlen környezetében feltűnhet egy tisztességtelen ember, aki megpróbál majd keresztbe tenni önnek. Ezidőtájt sajnos csak saját magára számíthat, és mivel mások nem lehetnek a segítésére, csakis ön tudja majd megoldani a kialakult problémát. Ugyanakkor a helyzet megfelelő kezelésének köszönhetően hasznos tapasztalatokkal gazdagodhat, és fejlődést érhet el a személyisége terén.
Az ősz beköszöntével a Mérleg jegy szülöttei ismét egy pozitív időszak elé nézhetnek, ami főként a karrierjük esetében lesz kiemelt jelentőségű. A Bak csillagképben álló Merkúr planéta hatására a horoszkóp szerint nem lesz híján az önkontrollnak, és képes lesz maximálisan a feladataira koncentrálni. Ha kellő figyelmet szentel a munkájára, akkor elérhető közelségbe kerülnek a céljai. Persze könnyen meglehet, hogy a szabadideje egy részét is fel kell majd áldoznia a munka oltárán. Szerencsére a partnere és a családja is megért ezt, így nem lesznek emiatt magánéletbeli problémái.
A 2019-es esztendőnek a végét a horoszkóp szerint a kényelmes családi környezetben, a szerettei körében fogja eltölteni. Az életét ezidőtájt a tökéletes harmónia fogja jellemezni. A Mérlegnek lehetősége lesz átgondolnia az elmúlt év történéseit, és büszkeséggel tölthetik el a karrierépítés terén elért jelentős sikerei. A rendelkezésére álló szabadidőt felhasználhatja például az otthona rendbetételére, és sportolásra is.


 Skorpió

 

A Skorpió csillagjegyűeket elsősorban az elszántság, és az erős akarat jellemzi. Ugyanakkor viszont az empatikus és gondoskodó személyiségük jókora előnyt jelent számukra az emberi kapcsolatok kialakításának és fenntartásának terén. A csillagok állása szerint, és a horoszkóp alapján, a Skorpió számára a 2019-es esztendő egy pozitív energiákban bővelkedő, remek időszak lesz. Ez a megállapítás különösen igaz az év első fele végét jelentő periódus esetében. Bármilyen akadály álljon is majd ön előtt ezidőtájt, játszi könnyedséggel képes lesz megbirkózni vele.
A horoszkóp szerint a 2019-es esztendő kezdete egy nyugodt, csendes időszak lesz, amely során temérdek ideje lesz hozzászoknia azon újdonságokhoz, amelyeket ez a periódus tartogat önnek. A Halak csillagképben elhelyezkedő Hold hatására koncentrációs problémái adódhatnak. Emellett hajlamos lesz elrugaszkodni a valóságtól azért, hogy elmerülhessen az saját maga által teremtett fantáziavilágba. Ebben a periódusban a Skorpió csillagjegyűek számára az érzelmek nagyobb jelentőségűek lesznek, mint a racionális gondolkodás. Éppen ezért, ha komolyabb mérvű döntések előtt áll - például a munkahelyét érintők -, akkor érdemes azokat későbbre halasztania.
A tavasz beköszöntével a Skorpió csillagjegyűek ismét nyitottan fordulnak az őket körülvevő világ felé. Az előző időszak stagnálásához képeset egy jóval aktívabb periódus vár majd önre. Ezekben a hónapokban a sportolók kimagaslóan teljesíthetnek, és a szingliként élők előtt esély nyílik arra, hogy változtassanak az életükön. Pozitív energiát fog sugározni magából a környezetébe, ami meglehet, hogy a több potenciális partnert is bevonz majd az életébe. Ez az időszakban számos alkalma nyílik majd a szórakozására is, így garantáltan nem fog unatkozni. Fontos viszont, hogy ne hanyagolja el a munkáját. Nem éri meg visszavennie a tempóból, mivel a főnökei jó eséllyel kiszúrhatják a túlzott "lazaságát".
A 2019-es esztendő nyári időszaka a Skorpió esetében elsősorban a munkáról fog szólni, és végre lehetősége lesz rá, hogy megcsillogtathassa képességeit. A Merkúr planéta optimális helyzetéből adódóan, aminek hatásai főként júliusban lesznek érzékelhetők, temérdek mentális energia birtokában lesz. Ennek révén képes lesz könnyen megbirkózni bármilyen problémával. Ebben az időszakban szó szerint nélkülözhetetlen lesz a felettesei számára. A horoszkóp azt tanácsolja, hogy ne hagyja, hogy a siker a fejébe szálljon, és igyekezzen szerény maradni.
Az ősz beköszöntével egy nyugodtabb időszak jön el az életben. A Skorpió csillagjegyűek ezidőtájt a karrierjük és a magánéletük esetében is egy stabil, nyugodt periódusra számíthatnak. A tartós párkapcsolatok megerősödnek. Ez főként annak lesz köszönhető, hogy a Skorpió csillagjegyűeknek a korábbiakhoz képest jóval több szabadidejük lesz, amit kedvük szerint eltölthetnek majd az életük párjának társaságában. A szinglik magánéletében is pozitív események várhatók, mivel számos alkalmuk nyílik majd az ismerkedésre.
A Mérleg csillagképben álló Merkúr bolygó, amelynek a hatása a 2019-es esztendő vége felé lesz érzékelhető, egy nyugodt periódust hoz el a Skorpió csillagjegyűek életébe. Ugyanakkor megeshet, hogy a sors egy bonyolult döntés elé állítja önt, és némi időre lesz szüksége ahhoz, hogy rájöjjön, mit is akar pontosan. Szerencsére ekkor is számíthat a partnere, a barátai, és a családtagjai támogatására. A döntésétől függetlenül biztos, hogy maximálisan kitartanak majd ön mellett.


Nyilas

 

A Zodiákus ezen jegyének szülöttei, akiknek uralkodó bolygója a Jupiter, általában ambiciózusak és magabiztosak. Az optimista hozzáállásuknak és a nyugodt személyiségüknek köszönhetően képesek még a legkomplikáltabb problémákkal, élethelyzetekkel is megbirkózni. A csillagok állása alapján teljesen világos, hogy a 2019-es esztendő a Nyilas jegyében születettek számára sikerekben gazdag időszak lesz a magánélet, és a karrier tekintetében is. Azok előtt, akik szingliként a másik nem képviselőinek társaságára vágynak, számtalan alkalom fog nyílni az ismerkedésre.
A 2019-es év kezdetén a Nyilas csillagjegyűek esetében a munkahelyi feladataik elvégzése kerül előtérbe. Ebben az időszakban tele lesz pozitív energiával, ezért számtalan érdekes és konstruktív ötlet jut majd az eszébe. Ezeket ne féljen megosztani a kollégáival és a főnökeivel sem. A magánélet terén a január nem igazán fog bővelkedni izgalmakban, ezért mások helyett inkább saját magával fog a szabadidejében foglalkozni. Szívesen tölti majd az idejét az elméje pallérozásával, amire például ideális akár az olvasás is.
A tavasz beköszöntével a horoszkóp szerint a Nyilas jegy szülötteire erős hatást fog gyakorolni az Ikrek csillagképben álló Merkúr planéta. A kedvező bolygóállás miatt kiválóak lesznek a verbális készségei, nem lesz híján a tökéletes kommunikációhoz szükséges szókincsnek, és az önbizalomnak sem. Mindezen előnyöket sikeresen felhasználhatja a magánélete és a karrierje építése terén is. A szinglik számára rendkívül könnyű lesz a kapcsolatteremtés a másik nem képviselőivel. Romantikával és szenvedéllyel teli kalandokban lehet részük ebben a periódusban.
2019 nyara az ön szemszögéből nézve egy szempillantás alatt eltelik majd. A Nyilasra az élet minden területén temérdek esemény vár. Szerencsére tele lesz energiával, így a munkahelyi és a magánéleti problémákat is játszi könnyedséggel megoldja majd. A horoszkóp szerint érdemes lesz a szabadidejét sportolással eltöltenie ezekben a hónapban, ugyanis a sport terén is komoly sikereket érhet le.
Az ősz folyamán a Szűz csillagképben álló Vénusz planéta erős hatását fogja érezni magán. Ez a bolygóállás élessé teszi az érzékeit, de emellett kedvessé és előzékennyé válik, ami pozitív hatással lesz az emberi kapcsolatai alakulására. A tartós párkapcsolatok új erőre kapnak, és friss ismeretségek is jól fognak alakulni. A 2019 szeptembere során köttetett ismeretségek kifejezetten erősek lesznek, sőt akár életre szólókká is válhatnak. A horoszkóp azt tanácsolja önnek, hogy még abban az esetben se vegyen vissza a cégénél a munkatempóból, ha úgy érzi, híján van a kellő motivációnak. Tapasztalni fogja, hogy a fokozott erőfeszítései végül megtérülnek, és rövidesen learathatja a babérokat. Fontos, hogy ebben az időszakban a Nyilas csillagjegyűek óvakodjanak a kisebb sérülésektől.
A 2019-es esztendő végének közeledtével végre elérhető közelségbe kerülnek a hőn áhított céljait. Nyugodt időszak köszönt be az életében, így végre a Nyilasnak kellő ideje lesz saját magára is. Érdemes némi időt szánnia az elmúlt év eseményeinek átgondolására, és a tanulásra is. Fontos, hogy a családjáról se feledkezzen el, hiszen a szerettei mindig nagyra értékelik, ha kimutatja feléjük az irántuk érzett szeretetét.


Bak

 

A horoszkóp szerint a 2019-es esztendő egy kifejezetten pozitív periódus lesz a Bak számára. A Bak csillagjegy szülöttei, akinek uralkodó bolygója a Szaturnusz, általában kimondottan realisztikusak, és materialista világszemlélettel rendelkeznek. Olyan pozitív tulajdonságokkal büszkélkedhetnek, mint a kitartás, a felelősség vállalása, és a rendkívüli alaposság. Saját magukat helyezik előtérbe, aminek köszönhetően általában sikeresek a karrierépítés terén, ugyanakkor viszont az emberi kapcsolatok terén vannak bizonyos hiányosságaik, és időnként eléggé maguknak valók tudnak lenni.
Az új év kezdetén pozitív energiák megjelenését fogja tapasztalni, amelyek kedvező hatásai főként a karrier, és az üzleti élet esetében mutatkozik majd meg. Ezidőtájt nem lesz híján a szervezettségnek, és az önfegyelemnek, aminek köszönhetően a környezetében élők felnéznek majd önre, és akár még példaképpé is válhat a szemükben. A horoszkóp viszont az tanácsolja, hogy vigyázzon, nehogy a fejébe szálljon a dicsőség, mivel az csak gondokat okozhat a későbbiek során. Az érzelmek másodlagosak lesznek ebben az időszakban a Bak számára, így aztán nem is csoda, hogy a szingliként élőknek problémát okoz majd az új kacsoltatok kiépítése. Ettől függetlenül viszont a tartós párkapcsolatban élők stabilitására számíthatnak. A Bak csillagjegyűeket az év elején elkerülik majd az egészségügyi problémák.
2019 tavaszának beköszöntével, és az időjárás jobbra fordultával a bolygók állása kedvezőbb lesz a Bak szempontjából. A csillagjegy szülöttei ebben az időszakban tele lesznek pozitív energiával, ami ezúttal az emberi kapcsolatok terén is érzékelhető lesz. Bárkit is sodor az útjába az élet ezidőtájt biztos, hogy jól kijön majd vele. A horoszkóp szerint a szingliként élőknek is lehetőségük lesz arra, hogy párt találjanak. Ne hagyja, hogy a sors adta lehetőségek kicsússzanak a kezéből. Tavasz során a Kos csillagképben elhelyezkedő Vénusz hatása májusban lesz a leginkább érzékelhető. Ez a kedvező bolygóállás kimeríthetetlen energiával tölti fel, ami a szerelem és a kapcsolatok terén is érezteti majd áldásos hatásait. Számos alkalma nyílik a flörtölésre, és a romantikus együttlétekre.
A nyári hónapok az élet szinte minden terültén nyugalmas időszakot ígérnek. Ugyanakkor viszont azok, akiknek friss a kapcsolatuk, azt tapasztalhatják, hogy a kezdeti varázs a múlt ködébe vész, ami miatt komoly kihívások elé néznek. Akiknek sikerül megbirkózniuk az előttük tornyosuló akadályokkal, arra számíthatnak, hogy a kapcsolatuk erősebbé válik, és magasabb szintre lép. A horoszkóp szerint a Baknak ebben az időszakban egyáltalán nem lesznek munkahelyi problémái. Ennek köszönhetően nyugodtan foglalkozhat olyan dolgokkal, amelyeket igazán szeret. Érdemes ezt kihasználva például hosszú sétákat tennie a természetben, illetve valamilyen sporttevékenységet végezni.
2019 ősze és az év vége egyaránt nyugodt, békés periódusnak ígérkezik, ami különösen igaz lesz a kapcsolatok tekintetében. Az élete ezen területén egyáltalán nem kell kellemetlenségektől tartania. A munkahelyén viszont egy váratlan lehetőséget ajándékozhatja meg a sors, és csak önnön múlik majd, hogy él-e vele. Persze ne feledje, hogy az életben semmit nem adnak ingyen. Szerencsére ebben az időszakban a Skorpió csillagképben lévő Mars planéta hatása révén kifejezetten céltudatossá válik, ami segítségére lehet a döntéshozatalban. Arra viszont vigyázzon, hogy ne stresszelje túl magát, mivel az negatív hatással lehet az egészségi állapotára.


Vízöntő

 

A horoszkóp szerint a csillagok kedvező állásának köszönhetően a 2019-es esztendő egy kifejezetten pozitív időszak lesz a Vízöntő számára, ami különösen igaznak bizonyul a magánélete alakulásának esetében. Ugyanakkor viszont a karrierje terén is pozitív fejleményekre számíthat. A Vízöntő jegyének szülöttei, akinek az uralkodó bolygója az Uránusz, rugalmas hozzáállású, társaságkedvelő emberek, akik ezen tulajdonságaikat kiválóan tudják kamatoztatni az emberi kapcsolatok terén. Másrészt viszont rendkívül alaposak, és szükség esetén komolyak is tudnak lenni, ami komoly előnyt jelent számukra a munka terén. Emellett nagyszerű képzelőerővel rendelkeznek, és tele vannak kiváló, konstruktív ötletekkel is. Ami gyengeségként felróhat számukra, az a kellő kitartás hiánya. Emiatt bizony sajnos időnként nem képesek megvalósítani az elképzeléseiket.
Már a 2019-es esztendő kezdetén egy hatalmas lehetőséget ajándékozhatja meg a sors a szingliként élő Vízöntő csillagjegyűeket. A horoszkóp szerint ezidőtájt a Nyilas csillagképben elhelyezkedő Vénusz planéta hatása kivételesen erős lesz, aminek köszönhetően egy izgalmakban, és új élményekben bővelkedő periódusra számíthat. Ebben az időszakban mágnesként fogja maga köré vonzani az önhöz hasonló beállítottságú embereket, így temérdek esélye lesz a kalandozásra, és az új ismeretségek kialakítására. Az esztendő elejére jellemző kedvező bolygóállásból a tartós párkapcsolatok is profitálhatnak. Ebben az időszakban a sztereotípiák elveszítik jelentőségüket, és úgy érzi majd, hogy a párkapcsolata a régi fényében tündököl.
A tavasz javarészt a munkáról fog szólni. A horoszkóp szerint ebben a periódusban egyáltalán nem lesz híján a feladatai tökéletes elvégzéséhez szükséges önbizalomnak. Így vitás kérdések esetében bárkit képes lesz meggyőzni az igazáról. Ne féljen használni az átlagon felüli kommunikációs készségeit! A Vízöntő ebben a periódusban minden előtte álló akadályt játszi könnyedséggel fog venni.
2019 nyara egy energiákban bővelkedő időszak lesz, ezért ideálisnak fogja érezni a közösségi eseményeken való részvételre, illetve a randizásra. Olyan érdekes emberekkel ismerkedhet meg, aki segítenek önnek kiszélesíteni a látókörét. A szingliként élő Vízöntők számára ebben a periódusban számos remek alakalmuk lesz a lelki társukkal történő megismerkedésre is. Az érzelmei ezidőtájt rendkívül intenzívek lesznek, így ha olyan személlyel hozza össze a sors keze, aki önnel egy hullámhosszon van, akkor szinte érezni lehet majd a kettejük közötti szenvedély izzását. A horoszkóp szerint viszont fontos, ezekben a napokban is megmaradjon a realitás talaján, és ne ragadtassa túlzottan el magát. A többletenergiát érdemes sportolásra fordítania, amivel jó szolgálatot tesz az egészségének is.
A Mérleg csillagképben álló Mars bolygó hatása miatt az őszi időszak meglehetősen racionálisnak, és érzelmi szinten kissé hűvösnek ígérkezik. A korábbi érzései legyenek akár pozitívak, vagy negatívak mostanra elveszítik jelentőségüket, ezért 2009 októbere tájékán semmi sem vonhatja el a figyelmét a korábban kitűzött céljaitól. Előfordulhat, hogy az ősz folyamán némiképp megrendül a bizalma a partnerében. A horoszkóp szerint viszont semmiféleképpen nem szabad elnapolnia a felszínre került problémák megbeszélését.
Az év végének közeledtével a csillagok elhelyezkedésében ismét változás következik be, aminek köszönhetően a munkahelyén és a párkapcsolatában is egy stabil, nyugodt időszak vár önre. Bőségesen lesz szabadideje, amit a barátai, és a szerette körében is eltölthet. Érdemes ezidőtájt például a távoli rokonait is meglátogatnia, akiktől érdekes, izgalmas új híreket tudhat meg. Fontos viszont, hogy az év vége felé a Vízöntő óvatos legyen, máskülönben kisebb sérüléseket szenvedhet.


 Halak

 

A Zodiákus ezen jegyét viselők vezérlő bolygója a Neptunusz, amely az év folyamán rendkívül erős pozícióban lesz. Ennek köszönhetően a 2019-es esztendő egy pozitív, mozgalmas időszak lesz a Halak életében, és ez leginkább a magánélet terén lesz majd érzékelhető. A Halak csillagjegy szülöttei általában érzékenyek, empatikusak, és kifejezetten barátságosak. Ugyanakkor viszont gyakran elmerülnek a saját maguk által alkotott képzeletvilágban, megfeledkeznek a valóságról, ami esetenként hátrányos helyzetbe hozhatja őket. Emellett hajlamosak a lelki sérülések elszenvedésére is.
A 2019-es esztendő kezdete egy kimondottan derűs időszaknak ígérkezik a Halak számára. Új esélyekkel ajándékozza meg a sors, és lehetősége nyílik majd az élete megváltoztatására, aminek köszönhetően csurig lesz pozitív energiával. Akkor jár el a legjobban, ha a többletenergiáit a munkája terén kamatoztatja. A horoszkóp szerint remek lehetősége lesz arra is, hogy a főnökeinek bebizonyíthassa, hogy mennyire nélkülözhetetlen tagja a cégnek ahol dolgozik. Ez a periódus kifejezetten előnyös időszak lesz a szingliként élő Halak számára is. Új kapcsolatra tehet szert, és még az is megeshet, hogy a szerelem tüze is lángra lobban önben.
A tavasz is egy kifejezetten eseménydús, pörgős időszak lesz, amit egyrészt élvezni fog, mivel jól halad a munkájával, másrészt viszont előfordul majd önnel, hogy a pihenésen kívül semmi másra nem tud gondolni. Fontos, hogy rendezze a saját prioritásait, hiszen egyszerűen képtelenség mindent egyedül elintéznie, és az élet összes területén egyidőben optimálisan teljesítenie. Amennyiben a Halak a munkahelyi feladatai elvégzésére koncentrálja az energiáit, akkor a horoszkóp szerint az erőfeszítései hamarosan megtérülnek.
Az idő melegebbre fordultával és a nyár beköszöntével a Halak a Bika csillagképben álló Vénusz hatását fogják érzékelni az életükben. Ez különösen igaz lesz 2019 júniusa esetében, amikor egy rendkívül intenzív időszakot fog megélni. Ekkortájt az élete minden egyes pillanatát maximálisan ki a akarja majd használni, és ez nem csak az emberi kapcsolatok esetében lesz igaz. Nagy elánnal veti majd bele magát például a kulináris élvezetekbe, vagy a kultúra érdekes, sokszínű világába. Ebben az időszakban a karrierje háttérbe szorul, de szerencsére emiatt sem lesz kitéve munkahelyi problémáknak. Elég lesz, ha átlagosan teljesít, és tartja a tempót a kollégáival.
2019 ősze egy kifejezetten kényelmes, nyugodt időszaknak ígérkezik. Stabil periódus köszönt be az életében, amely során vissza tudja majd nyerni az elvesztett energiáit. Lesz végre arra is ideje, hogy saját magával törődjön. Ezidőtájt érdemes lesz rendeznie a gondolatait, és le vonni a konzekvenciákat a közelmúltbéli történésekből.
A 2019-es év végének közeledtével a Halak jegy szülöttei a Skorpió csillagképben álló Mars erőteljes hatásának lesznek kitéve. Ennek köszönhetően nem lesz híján a kellő motivációnak, de a magánéletének alakulása miatt időnként kissé fásultnak érzi majd magát. A horoszkóp szerint óvakodjon ezidőtájt a túlzott féltékenységtől, és tartózkodjon a birtoklási vágytól, mivel mindezek negatív hatással lehetnek a kapcsolatára. Ebben az időszakban még a kisebb nézeteltérésekből is komoly problémák alakulhatnak ki. A negatív gondolatoktól, és érzékesektől úgy szabadulhat meg a legkönnyebben, ha valamilyen sporttevékenységet végez a szabadidejében. Így megőrizheti a fizikai kondícióját, ami kifejezetten kedvező hatással lesz az egészségére is.

Forrás: c-phoenix.hu